HD_MRK
 
‘Een feestje voor je lijf en je hoofd’
 
Diemilla praktijk
 
 
SNGL
 
CNTNT

De vijf Tibetanen workshop 27 mei 2016

De vijf Tibetanen bij Diemilla Praktijk
vrijdag 27 mei 2016
van 19.00 tot 21.30 uur.
Kosten bedragen € 25,-
Aanmelden via: die-milla@hetnet.nl
of 06-22258647 of via www.diemillapraktijk.nl
Adres: Kievitsbloem 3B
2871 NR Schoonhoven
Wil je meer weten over de vijf riten lees meer:
DE 5 TIBETANEN.
Het geheim van de eeuwige jeugd. In de eerste helft van de vorige eeuw raakte een gepensioneerde Engelse legerofficier gefascineerd door het gerucht dat Tibetaanse priesters hierover zouden beschikken. Na een lange zoektocht in de Himalaya ontdekte de officier het klooster van deze lama’s. Hij ontdekte vijf eenvoudige en zeer krachtige oefeningen die de Tibetaanse Lama’s ongeveer 2500 jaar geleden hadden ontwikkeld en mondeling aan elkaar hadden doorgegeven. De Tibetaanse monniken noemden de oefeningen Riten.
• Hij ging het klooster in als een kromme zestiger en kwam er na vier jaar uit met het uiterlijk van een fitte veertiger, met name dankzij vijf heilzame oefeningen. De legerofficier bracht deze Vijf Tibetanen naar het Westen.
Of het verhaal van de sterk verjongde officier waar is, valt niet meer na te gaan.
Feit is wel dat een dagelijkse beoefening van de Vijf Tibetanen niet alleen het lichaam versterkt, De oefeningen werken sterk door op de energiecentra in je lichaam, ook wel chakra’s en meridianen genoemd, en herstellen de verstoringen waar dat nodig is.
• Ook stimuleren ze diverse zenuwcentra en klieren in je lichaam, waardoor je weer een sterk immuunsysteem en een evenwichtige hormonale huishouding krijgt.
• Ze maken je lichaam soepel en sterk, zorgen ze voor minder stress, minder spierspanning, een betere ademhaling, spijsvertering en een goede doorbloeding.

 


> Alle ervaringen over Diemilla praktijk
CLMNRGHTMRK
Khadija Stubbe - Diemilla praktijk
Op de hoogte blijven van Diemilla praktijk?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief.Wat zeggen cursisten?
L H S