PG!
 
HD_MRK
 
‘Een feestje voor je lijf en je hoofd!’
 
Diemilla praktijk - yoga en dans
 
 
PG
 

Yoga & dans

Yoga & dans verbindt het mooie van twee werelden: het rustgevende van yoga en het expressieve, actieve van dans en muziek.

Blij en lenig

Muziek en dans samen maken de yogahoudingen (asana’s) sierlijk en vloeiend. Ze voegen zo vreugde en blijheid toe aan een yogales. Muziek, dans en yoga zijn drie dimensies die prachtig met elkaar in harmonie zijn. En je wordt er blij van.

Dankzij de combinatie van yogahoudingen, muziek en dans blijf je lenig, ontspannen en in goede conditie. Je voelt je bovendien dicht bij jezelf. Doe je regelmatig yoga & dans, dan merk je dat beslist in je dagelijks leven. Je kunt je beter concentreren en voelt je vaker in een flow.

Concentratie op bepaalde chakra’s

In een les yoga & dans kan een bepaald chakra centraal staan. Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam. Ze spelen een belangrijke rol in de energiehuishouding in je lichaam. Chakra’s absorberen energie uit de kosmos en verdelen die energie in het lichaam.

In een les yoga & dans kies ik er soms bewust voor dat de muziek je laat bewegen vanuit een bepaald chakra of vanuit diverse chakra’s.

De klassieke muziek komt naar binnen via het hart: anahata chakra. De Afrikaanse muziek is aardend en komt vanuit het eerste en het tweede chakra.

De muziek waarop je buikdanst, komt meestal naar binnen via de muladhara, de svadhishthana en ook via het derde chakra, manipura.

De spirituele muziek komt overal naar binnen, maar vaak via het vijfde, zesde en zevende chakra: vishuda, ajna en sahasrara.

Elke zaterdagochtend

Yoga & dans is geschikt voor iedereen. Een beetje ervaring met yoga is fijn, maar niet noodzakelijk. Kom vooral een keer ervaren of het iets voor je is.

Yoga en dans is elke zaterdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.

Bel me via (06) 22 25 86 47 of mail voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 
CLMNRGHTMRK
Khadija Stubbe - Diemilla praktijk
Op de hoogte blijven van Diemilla praktijk?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief.