PG!
 
HD_MRK
 
‘Een feestje voor je lijf en je hoofd!’
 
Diemilla praktijk
 
 
PG
 

Zwangerschapsyoga

Je zwangerschap is een van de mooiste periodes in je leven. En misschien ook wel een van de spannendste. Je wilt graag de beste start voor je kind. Daarom zorg je er al zo goed mogelijk voor als het nog in je buik zit. Natuurlijk wil je je ook zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling.

De cursus zwangerschapsyoga helpt je daarbij. Je krijgt rustige yogaoefeningen die precies passen bij wat je als zwangere nodig hebt. Verder krijg je veel informatie over gezond zwanger zijn. Al die informatie staat ook in het cursusboek. Natuurlijk is er ook een avond voor partners.

Een mooi vervolg op zwangerschapsyoga is babymassage. Je leert hoe je je baby diep kunt laten ontspannen. Ook versterkt babymassage de hechting tussen jullie beiden.  Lees verder.

Zwangerschapsyoga: voorbereiden op de bevalling

In de zwangerschapsyoga bereid je je ook zo goed mogelijk voor op de bevalling zelf. Je leert welke fases er zijn en met welke ademhalingsoefeningen je een fase het soepelst doorkomt. Een bevalling is een grote uitdaging, maar met zwangerschapsyoga ben je zo goed mogelijk voorbereid.

Zwangerschapsyoga wordt door bijna alle zorgverzekeraars vergoed. Kijk dat even na in je polis of informeer bij je zorgverzekeraar.

 
CLMNRGHTMRK
Khadija Stubbe - Diemilla praktijk
Op de hoogte blijven van Diemilla praktijk?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief.Wat zeggen cursisten?