PG
 
HD_MRK
 
‘Een feestje voor je lijf en je hoofd’
 
Diemilla praktijk
 
 
PG
 

Ervaringen van cursisten


Yoga Nidra workshop 9 juni

bij Diemilla praktijk

   

Yoga Nidra workshop 9 juni
Dit is de yoga van de slaap en is inmiddels de meest bekende slaapmeditatie en bevordert dus een weldadige nachtrust.

Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Hierbij balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen.

Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal zachte lichaamsoefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt daarnaast in een hele ontvankelijke staat.

Wanneer: Vrijdag 9 juni 2023
Hoelaat: 19.30 uur tot 21.00 uur.
Aanvang: 19:15 uur
Waar: Diemilla Praktijk 
Kievitsbloem 3B te Schoonhoven.
Kosten:  €.23.- 
Gastdocente: Wendy Peelen

 

Yoga houdt me jong en soepel

yoga bij Diemilla praktijk

L   Lia Tieleman

In 2005 stopte ik met werken. Ik miste de lichaamsgerichte oefeningen die ik dagelijks met mijn cliënten deed.

Gelukkig kwam Khadija op mijn pad. Al 8 jaar staat haar sprankelende persoonlijkheid garant voor een wekelijkse inspirerende yoga les.

Yoga houdt me jong en soepel.

Lia Tieleman (70 +)

 

“Je kan het toch eens proberen?”

yoga bij Diemilla praktijk

H   Herman Doeleman

Goede vrienden vertelden ons dat er twee plekken vrij kwamen in het yoga-groepje bij Khadija. Is dat iets voor jullie?

Mijn vrouw werd direct enthousiast en zei ja. Ik niet, niks voor mij, dacht ik. “Je kan het toch eens proberen?”

Na veel aarzeling stemde ik toe. Vier weken “op proef”.

Tijdens de eerste les was ik al om. Ik ben er nooit meer mee opgehouden en voel me er prettig bij. Ik loop meer rechtop en ik voel mijn hele lijf beter.

Natuurlijk heeft dat ook te maken met de manier waarop Khadija les geeft. Nooit zal ze je over je grens laten gaan en altijd is het weer een plezier om te ondervinden welke variaties ze nu weer heeft aangebracht.

Nadelen? Het is hoe je het bekijkt, maar ik ben nu elke week wel de enige man tussen vele vrouwen. Durven mannen niet? Kom op zeg, neem eens een proefles en je bent verkocht!

 

Bewust tot rust komen

yoga bij Diemilla praktijk

S   Susette van ’t Hoff

‘Ik volg al 8 jaar de yogalessen van Khadija en vind dat heerlijk. Khadija geeft lekker actieve lessen, niet te zweverig, en dat spreekt me erg aan. Er zijn geen twee lessen hetzelfde; elke les krijgen we wel weer een nieuwe oefening.’

‘In het dagelijks leven helpt yoga me zeker. Ik ben van nature vrij druk, maar yoga helpt me om even bewust tot rust te komen. Te aarden.’

‘Als ik niet kan slapen, helpen sommige oefeningen en bewust ademhalen me om goed te ontspannen. Bovendien: de oefenruimte is zo lekker schoon en Khadija vindt dat zelf ook belangrijk. Heerlijk!’

 

Goed voor spieren en conditie

yoga bij Diemilla praktijk

N   Nanny Boer

‘Mijn man en ik volgen al 2 jaar yogalessen bij Khadija. Yoga brengt ons veel: het is goed voor onze spieren en onze conditie, en dankzij Khadija’s speciale ademhalingsoefeningen verdwijnt mijn opkomende hoofdpijn altijd.’

‘Khadija geeft heel plezierig les. Ze heeft een prettige stem, is gezellig en weet precies waar ze het over heeft. Ze is gewoon heel goed in haar vak.’

‘Bovendien geeft Khadija je op een prettige, bijna geruisloze manier persoonlijke aandacht. Als je bijvoorbeeld bepaalde spierproblemen hebt of ergens van herstelt, krijg je van haar altijd persoonlijke tips. Op zo’n manier dat het amper opvalt. Erg fijn!’

 

Een feestje voor lijf en hoofd.

yoga bij Diemilla praktijk

I   Ivor van Harten

‘Een yogales bij Khadija is een feestje voor je lijf en je hoofd. Zij heeft een eigen manier van lesgeven, waardoor je je erg op je gemak voelt. Khadija is een mooi mens met veel ervaring en gevoel en oefent haar vak met veel toewijding uit. In haar lessen is ook ruimte voor humor en plezier. Heerlijk ontspannend.’

 
 
CLMNRGHTMRK
Khadija Stubbe - Diemilla praktijk
Op de hoogte blijven van Diemilla praktijk?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief.Wat zeggen cursisten?
L H